Een QuickScan!?

Een Memo-live QuickScan geeft een duidelijk inzicht in de mogelijkheden van beleving, beleefplekken en/of camouflage op uw pg-afdeling.

Instellingen raken verouderd of worden nieuw, maar vaak ‘kaal’ opgeleverd. Daardoor voelen bewoners zich er vaak minder goed thuis. Memo-live heeft zich de afgelopen jaren de specialist getoond voor meer beleving in de zorg. Door haar ruime ervaring met en kennis van speciale afwerktechnieken voor wanden, vloeren en plafonds heeft zij inmiddels in veel instellingen sfeervolle beleefruimtes gecreëerd.

Creëren van een beleefomgeving

Beleving in de zorg is meer dan een behang op of een schilderij aan de muur. Beleving gaat om kleur, geur, licht, veiligheid en oriëntatie, maar ontstaat ook zeker door het creëren van rustmomenten en beleefplekken. Door toepassing van unieke decoratietechnieken zorgt Memo-live voor een prettige en huiselijke woonomgeving die aansluit bij op de belevingswereld van haar bewoners. Bovendien een omgeving waar medewerkers met plezier willen werken en die uitnodigend is voor familie.

 

 

Camoufleren doorgangen

Voor bewoners met dementie leveren wij voor elke situatie functionele en mooie oplossingen. Met de juiste technieken worden deuren, nooduitgangen en liften gecamoufleerd met prachtige afbeeldingen. Hierdoor is de ’wegloopbehoefte’ minder, wordt privacy en veiligheid gewaarborgd en extra inspanningen van medewerkers verminderd.

 

 

Onderbouwing van uw investering

Met dit advies, gecombineerd met de offerte kunt u de juiste beslissingen nemen en uw investering financieel onderbouwen. Het kan ook uitstekend worden gebruikt als ondersteuning voor onder andere fondsenwerving.

 

 

Inzicht door een QuickScan

Om vooraf te weten wat een tranformatie van uw afdeling kost, kunnen wij na een gesprek op locatie, door het opstellen van een QuickScan, een passend voorstel maken. Daarmee krijgt u direct inzicht in de mogelijkheden en oplossingen. 

De QuickScan is ondermeer gericht op:

• Uitvoering van beleefplekken

• Camouflage (nood)uitgangen

• Kostenbesparende aanpassingen

• Sfeervolle loopcircuit(s)

 

 

Inhoud van de QuickScan

• Bezoek op locatie en inmeten afdeling

• Analyse van de bestaande situatie

• Aanbevelingen en tips

• Plattegrond met aanduiding decoraties

• Enkele schetsen van decoraties

• Uitgebreide offerte per onderdeel omschreven

 

 

Kosten van de QuickScan

De kosten van een QuickScan zijn  € 395,00 per afdeling, excl. 21% btw)

 

Geld-terug-aktie

Indien uw opdracht (conform ons advies) minimaal € 5.000,- bedraagt, binnen 6 maanden na de QuickScan, dan worden de kosten van de QuickScan in mindering gebracht op het totaalbedrag.

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.