Memo-live is op zoek naar een nieuwe collega als technisch DTP’er.

 

Memo-live is dé specialist voor beleving en oriëntatie in verpleeghuizen waar mensen wonen met dementie. Wij maken van ééntonige gangen sfeervolle beleefruimtes waar mensen zich beter kunnen oriënteren en de weg beter kunnen vinden. Onze klanten zitten door héél Nederland en België.

 


We zoeken jou als jij voldoet aan deze eisen:

Jij hebt het inzicht en de kennis om technisch maar ook qua beeld en beleving een passend en kloppend voorstel voor de klant te maken. Op basis van een aangeleverde impressie of een foto van een bestaande situatie wordt deze opgemaakt, bewerkt en voorbereid voor productie. Je hebt ervaring met Adobe Illustrator en Photoshop.

Je werkt daarbij samen met jouw collega projectadviseurs, de projectmanager, en met de werkvoorbereiding van onze productie.
Jij kan zelfstandig werken, en je woont in of in de buurt van Lelystad.
Als je affiniteit hebt met onze doelgroep, dan is dat een pré.

Wat kunnen we jou bieden?


Bij Memo-live heerst een informele werksfeer met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
Eventuele (bij)scholingen en cursussen kunnen op onze kosten worden gevolgd.
Jouw werkplek is ergonomisch ingericht (zit-stabureau), en er staat een Mac voor je klaar.

Werktijden zijn in overleg vast te stellen. We denken wel aan minimaal 32 uur.
Jouw wensen zijn daarbij bespreekbaar. We bieden een salaris conform de CAO voor de signbranche. Afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring ligt dit tussen de € 2300,-- en € 3050,-- bruto op basis van een full-time dienstverband.

Word jij blij als je mooie projecten mag maken waarbij we ééntonige gangen van verpleeghuizen veranderen in sfeervolle beleefgebieden?

Dan zien we jouw motivatie(brief) met CV met belangstelling tegemoet!

Je mag deze sturen naar info@memo-live.nl

 

Als je vragen hebt over deze vacature, dan mag je ons mailen, of telefonisch contact opnemen met Arco Kistemaker, telefoon 0320-292129