UW REACTIE!

Misschien heeft u al een project door ons laten uitvoeren.
Het grootste compliment dat u ons kunt geven is om Memo-live aan te bevelen!
Schrijf in een korte zin uw ervaring met de decoraties van Memo-live, wij zouden dat zeer waarderen. 
Stuur s.v.p. ook een foto naar info@memo-live.nl welke wij dan kunnen plaatsen.


Commentaren: 1
 • #1

  Tijskens Davy (dinsdag, 18 oktober 2022 11:55)

  Op onze beschermde afdeling voor personen met dementie zijn er bewoners die dolen door de gangen. Zij gaan op zoek naar de uitgangen van de afdeling. We hebben daarvoor in de eerste plaats gekozen om de uitgangen en de lift te camoufleren. De kwalitatieve afbeeldingen zorgen ervoor dat de uitgangen niet meer herkend worden. Dit zorgt voor meer rust bij onze bewoners met dementie. Eveneens waren er grote ramen in de eetzaal op de eerste verdieping. De bewoners voelde zich niet veilig, omdat hun tafel langs dit grote raam staat. Doormiddel van de bestickering is deze onrust weggenomen. Tenslotte draagt het esthetische aspect van de bestickering bij aan het huiselijke gevoel van de bewoners met dementie op de beschermde afdeling.

Commentaren: 1
 • #1

  Margreth Chel, Zonnehuisgroep Amstelland (donderdag, 09 juli 2020 14:10)

  De ramen voorzien van folie met 2-zijdig beeld!
  Op de gangen van onze verpleegafdelingen zijn de ramen tot op de grond. De decoratie biedt niet alleen veiligheid maar geeft de hele afdeling een buitengevoel. Ik ben zeer tevreden over het werk, de monteurs van Memo-live werken lekker door, geven weinig overlast en weten ook hoe ze met bewoners om moeten gaan. We hebben Memo-live de vrije hand gegeven voor het ontwerp en dit heeft gezorgd voor een geweldig resultaat waar we trots op zijn!Zomaar een reactie van een zeer tevreden opdrachtgever waar wij ook heel blij van worden!
'Het plakken van de deuren van de uitgang is snel en vakkundig gedaan, echt hoor. Heel fijn. Tot onze verbazing werkt het zelfs nog beter dan verwacht. De bewoners die regelmatig op de deur stonden te kloppen, maken nu een ommetje over de vide en zijn de deuren uit het oog verloren. Zijn er echt heel blij mee'.

 'De deur is inmiddels door twee van jullie medewerkers gecamoufleerd. Complimenten, ziet er super uit! En het werkt ook nog: zelfs de prikzuster van het laboratorium kon de uitgang niet meer vinden..., alleen maar lof!'